Footer Home 1

Footer Home 1

PEP SCOOP

Во рамките на проектот Политички Експонирани Личности, СКУП почна систематски да ги истражува имотите на 120 пратеници и 26 министри на Владата на Република Македонија. Од каде го стeкнале имотот? Дали имаат основа за истиот? Како ќе се менува структурата на нивниот имот и што се крие зад тие промени?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Адреса

11 Октомври 2/5-4 1000 Скопје

Телефон

+389 3113 721

е-Mail

scoop.macedonia@gmail.com