ЕКСПОЗИЦИЈА

Игор Здравковски

Пратеник
ВМРО-ДПМНЕ

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 14.12.1983 во Велес. Македонец. Има завршено Педагошки факултет „Св.Климент Охридски“ – Скопје.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за образование, наука и спорт, член
  • Комисија за финансирање и буџет, заменик-член
  • Комисија за култура, заменик-член

 

Овој пратеник навел доста долг анкетенд лист, но како негов имот навел само автомобил Нисан Ноте вреден 3.252 евра

Вкупен имот во € по години