ЕКСПОЗИЦИЈА

Јадранка Поцкова

Пратеник
ВМРО-ДПМНЕ

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Родена на 20.3.1960 во Скопје. Македонка. Специјалист невролог, Медицински факултет, УКИМ – Скопје.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за труд и социјална политика, член
  • Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство, заменик-член
  • Комисија за здравство, заменик-член

 

Оваа пратеничка нема ников имот, според нејзиниот анкетен лист туку само еден кредит од 130.000 евра

Вкупен имот во € по години