ПОЛИТИЧКИ ЕКСПОНИРАНИ ЛИЧНОСТИ

по трагите на имотот на функционерите

Позиција

Пол

Возраст

Имот

Последни промени

Владимир Туфегџиќ

Весна Петровска Тагасовска

Весна Миткова

ЛИЧНОСТИ
150
ИНФОРМАЦИИ
3000
ПАРТИИ
20
КАТЕГОРИИ
42

Брзо и лесно следење

СПОРЕД КАТЕГОРИЈА

Повеќе од 40 категории и подкатегории овозможуваат прецизно и брзо пребарување

СПОРЕД ЛОКАЦИЈА

Структуираност по градови и општини овозможување лесно лоцирање на потребните информации

СПОРЕД ФУНКЦИЈА

Пребарувањето според функција овозможува едноставно следење на минатото

ДОНАТОРИ

Пријавeте се за известувања за новите промени