ЕКСПОЗИЦИЈА

Кирил Пецаков

Пратеник
ВМРО-ДПМНЕ

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 6.7.1985 во Охрид. Македонец. Доктор по стоматологија, Стоматолошки факултет – Скопје.

 

Активности во Собранието: 

  • Комисија за здравство, член
  • Комисија за одбрана и безбедност, заменик-член
  • Комисија за политички систем и односи меѓу заедниците, заменик-член
  • Комисија за прашања на изборите и именувањата, заменик-член
  • Комисија за локална самоуправа, заменик-член
38.000 евра
3.200 евра

 

Охридскиот стоматолог Пецаков пријавил дека има автомобил Шкодиа Кодиак вреден 33.000 евра, мотор еден мотор 4.800 евра, два депотити во банка на 2.200 евра и 1.000 евра како и лизинг  на 21.000 евра.

Вкупен имот во € по години