ЕКСПОЗИЦИЈА

Олга Лозановска

Пратеник
ВМРО-ДПМНЕ

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Родена на 25.10.1959 во Битола. Македонка. Специјалист интернист, Медицински факултет – Скопје.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за транспорт, врски и екологија, член
  • Комисија за уставни прашања, заменик-член
  • Комисија за европски прашања, заменик-член
  • Комисија за здравство, заменик-член
  • Комисија за труд и социјална политика, заменик-член
26.700 евра

Лозановска од личен имот навела само депозит во банка од 10.700 евра и еден кредит од 16.000 евра. Се останато е наведено како имот на сопругот или на децата.

Вкупен имот во € по години