ЕКСПОЗИЦИЈА

Силвана Ангелевска

Пратеник
ВМРО-ДПМНЕ

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Родена на 23.10.1968 во Битола. Македонка. Доктор на технички науки, Технички факултет – Битола.

 

Активности во Собранието: 

  • Комисија за локална самоуправа, член
  • Комисија за образование, наука и спорт, член
  • Комисија за еднакви можности на жените и мажите, член
  • Комисија за транспорт, врски и екологија, заменик-член
300 евра
15.000 евра

 

Ангелевска од имот има стан од 15.000 евра, автомобил клио од 300 евра, наплаќа кирија од стан вредна 60 евра месечно. Се друго, е на име на сопругот.

 

 

Анкетен лист забележан на 11.12.2020 год.

Вкупен имот во € по години