ЕКСПОЗИЦИЈА

Тимчо Муцунски

Пратеник
ВМРО-ДПМНЕ

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 29.7.1989 во Берово. Македонец. Доктор на правни науки, Правен факултет „Јустинијан Први“, УКИМ.

 

Активности во Собранието: 

  • Комисија за финансирање и буџет, претседател
  • Комисија за политички систем и односи меѓу заедниците, член
  • Комисија за надворешна политика, член
  • Комисија за европски прашања, член
  • Комисија за уставни прашања, заменик-член

 

Овој пратеник пријавил само имотото што го има сопругата

Вкупен имот во € по години