ЕКСПОЗИЦИЈА

Лолита Ристова

Пратеник
СДСМ

Член на СДСМ. Родена на 25.12.1969 во Неготино. Македонка. Магистер на економски науки – МБА Менаџмент, УКИМ – Скопје.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за образование, наука и спорт, заменик-претседател
  • Комисија за надворешна политика, член
  • Комисија за европски прашања, член
  • Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство, заменик-член
  • Комисија за труд и социјална политика, заменик-член

 

2.600 евра
39.000 евра
1.000 евра

 

Од личен имот поседува деловен простор во Неготино од 2,4 милиони денари или 39000 евра, како и две возила „Форд Фиеста“ и „Сузуки Марути“ во вкупен износ од 160.000 денари или околу 2600 евра. На картички има 59.592 денари. Како „имот на деца“ е пријавена куќа од 229 квадратни метри во Неготино вредна 5,6 милиони денари или нешто над 91000 евра. На имот на деца се води и денарска платежна картичка од 218.906 денари.

Вкупен имот во € по години