ЕКСПОЗИЦИЈА

Миле Талевски

Пратеник
СДСМ

Член на СДСМ. Роден на 5.1.1984 во Прилеп. Магистер, Факултет за безбедност – Скопје.

Активности во Собранието:

  • Комисија за одбрана и безбедност, претседател
  • Комисија за уставни прашања, заменик-член
  • Комисија за надворешна политика, заменик-член
  • Комисија за локална самоуправа, заменик-член
2.700 евра

 

Единствено нешто што Талевски го пријавил во Антикорупциската комисија е возило „Голф 5“ проценето на 170.000 денари или нешто над 2700 евра.

 

 

Вкупен имот во € по години