ЕКСПОЗИЦИЈА

Анита Тополова Исајловска

обвинител

50.000 евра
533.000 евра
40.000 евра
42.000 евра
15.000 евра
20.000 евра

Исајловска, заедно со сопругот поседува два стана во Москва, Русија вредни 140.000 евра и два стана во Скопје вредни 302.000 евра. На нејзино име се води и градежно замјиште во Бардовци вредно 42.000 евра како и стан во Скопје од 91.000 евра. Со сопругот поседува колекција уметнички слики вредни 15.000 евра, како и накит вреден 20.000 евра. Обвинителката вози и Мерцедес вреден 50.000 евра, а има и кредит од 40.000 евра.

 

 

Вкупен имот во € по години