ЕКСПОЗИЦИЈА

Џелал Бајрами

обвинител

Џелал Бајрами, поранешен министер за труд и социјална политика и заменик министер за внатрешни работи од ДУИ. Бајрами е од Куманово има завршено Правен факултет, сакал да се школува на Академијата за судии и обвинители, но се откажал бидејќи му понудиле функција министер, па по разните реконструкции, од министер стана заменик во МВР.

30.000 евра
35.000 евра

 

Имотот на обвинителот Бајрами во главно гласи на неговите родители или брачен другар. На негово име се двата автомобила Ауди А6 и Пасат вредни 30.000 евра. На свое име има уште и девизна книшка до 10.000 евра на неа и заштеа од 25.000 евра.

Вкупен имот во € по години