Tag Archives: време

ПОЛОВИНА МИЛИОН ЕВРА ЗА ПЕТ ГОДИНИ: ПРОМЕНА НА ИМОТНА СОСТОЈБА НА ГРАДОНАЧАЛНИЦИТЕ НИЗ ГОДИНИТЕ

Анализата на СКУП покажа дека имотите на градоначалниците на градот Скјопје варираат од година во година. Од седнувањето на првото државно столче, па до актуелната градоначалничка позиција, тие во меѓувреме си купиле станови, се подновиле со возила и подигнале кредити. Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, за 5 години се збогатил за 417 илјади евра. […]