Tag Archives: реклами

Битолската општина најмераклија за рекламирање

• Најмногу пари за рекламирање и објавување соопштенија во медиуми за изминатите 5 години има потрошено општина Битола – вкупно 234.549 евра. • Од 66 општини, само 7 немаат потрошено пари за рекламирање и објавување соопштенија во медиуми во 2019 година. • Општините соработувале и се огласувале во вкупно 174 медиуми, продукции и агенции.   […]