Формат Archives:

Новогодишната елка на даски, плоштадот пак ќе се копа по празниците

Четири градоначалници – секој со свои амбиции за изгледот на Плоштадот Македонија   пишуваат: Ангела Рајчевска, Љубица Иванова, Бјанка Станковиќ   Плоштад Македонија – најпрометното, но и едно од најреновираните места во градот. Простор каде што се одржале многу манифестации, собири, концерти, пречеци на спортисти, но и дочеци на Новата година. Воедно, ова место е […]