ЕКСПОЗИЦИЈА

Лидија Петкоска

Пратеник
ВМРО-ДПМНЕ

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Родена на 12.1.1979 во Охрид. Македонка. Дипломиран менаџер за туризам и угостителство, Факултет за туризам и угостителство – Охрид, Универзитет Св. Климент Охридски – Битола.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за уставни прашања, член
  • Комисија за економски прашања, заменик-член
  • Комисија за образование, наука и спорт, заменик-член
  • Комисија за еднакви можности на жените и мажите, заменик-член
10.000 евра
48.000 евра
3.200 евра

Петкоска пријавила како личен имот само еден автомобил Пасат вреден 10.000 евра. Другото е заеднички имот со сопругот, има викендица вредна 48.000 евра и сметка во банка на 3.200 евра.Останатото е имот на нејзиниот сопруг

Вкупен имот во € по години